Salem horen zingen? Save the date!

Een optreden van Salem bezoeken? Met een aantal prachtige concerten in het vooruitzicht willen wij u van harte uitnodigen!

Salem heeft de eer te morgen zingen tijdens het Polderconcert op 1 juli aanstaande. Het Polderconcert is een jaarlijks terugkerend evenement in de prachtige Hervormde kerk van Mastenbroek. Muzikale omlijsting is er van harp, dwarsfluit, orgel en bugel. De algehele muzikale leiding is in handen van onze dirigent Herman Kamp. Het concert wordt georganiseerd door “Mastenbroek gastvrij”, onderdeel van Polderbelangen Mastenbroek. Voor meer informatie bekijk ons agenda en/of de flyer. Het belooft een muzikaal erg complete avond te worden.

Het duurt nog even maar op 7 september is er in monumentale Broederkerk te Kampen een zendingsconcert. Tijdens deze boeiende avond zal ds. A. Meuleman meer vertellen over het zendingswerk, dit aan de hand van zijn ervaringen in Suriname. Muzikaal zal Salem deze aanvullen met prachtige liederen, daarnaast kunt u ook genieten van harp en het orgel. Voor meer informatie over deze avond bekijk ons agenda.

We hopen u te ontmoeten!