Terugblik en fotoserie afgelopen kerstoptredens

Na een aantal prachtige kerstoptredens, blikken we hier graag even op terug. Tijdens de jaarlijkse kerstavond van de Passage, afgelopen woensdag, mocht Salem gedurende de avond prachtige kerstliederen ten gehore brengen. Een mooie en goed voorbereide avond door de organisatie.

Een avond later stonden er een tweetal unieke, besloten uitvoeringen op de planning. We begonnen de avond met een mini-concert in een woonkamer van de PG-afdeling van het Zonnehuis te Zwolle. Na dit optreden stond er rond 20:00u een mini-concert in de Grote Kerk te Hasselt op de planning. Dit optreden was bedoelt voor mensen welke met ziekte te maken hebben en/of normaliter niet naar een optreden kunnen komen. Onder andere uit verschillende verzorgingstehuizen uit de omgeving zijn deze mensen door vrijwilligers naar de Grote of St. Stephanus gebracht.

Het was ons een voorrecht om voor al deze mensen te kunnen zingen en hen te bemoedigen met een kerstboodschap van Hoop. Onderstaand een impressie van de uitvoering in Hasselt.

img_9814 img_9818 img_9825 img_9828 img_9831 img_9835 img_9836 img_9840