Open avond mannenensemble Salem

mannenensemble Salem

KAMPEN – Het nieuwe zangseizoen is weer begonnen voor mannenensemble Salem. Tijdens een van de eerste repetities van het jaar, op 21 september, krijgen (potentiële) nieuwe leden de gelegenheid te komen luisteren, kennis te maken en mee te zingen met het huidige ensemble.

Salem is het christelijke mannenensemble voor Kampen en omgeving. We zingen originele liederen, zowel a capella als met begeleiding. Elke repetitie is weer een muzikaal gezellig samen zijn met leden uit de wijde omgeving. Het ensemble repeteert eens in de veertien dagen op woensdagavond van 19:45u tot 22:00u in de Poort van Overijssel, Eckerstraat 75 te Kampen en staat onder leiding van dirigent Herman Kamp.

Tijdens de open repetitie kun je luisteren maar ook meezingen! Zangervaring is overigens niet vereist maar wel een pré. Wellicht ben je aan het einde van de avond zo enthousiast dat je je bij ons wilt aanmelden als lid.

Is zingen een passie van je? Vind je het leuk om eens mee te zingen? Meld je nu aan voor de open repetitie op woensdag 21 september via info@cmesalem.nl.